Nederland
1 – 0
Oostenrijk

Fabregas deelt sneer uit aan kritische Mourinho

Fabregas deelt sneer uit aan kritische Mourinho

19 februari 2014 – FC Barcelona boekte dinsdag een knappe 0-2 overwinning op Manchester City in de achtste finale van de Champions League. Dat resultaat werd niet door iedereen verwacht, zeker niet door José Mourinho. De manager van Chelsea liet in aanloop naar de wedstrijd weten dat de huidige Catalaanse ploeg 'het slechtste FC Barcelona in vele, vele jaren' is.

Na afloop van de wedstrijd in het Etihad Stadium reageerde Cesc Fabregas op de betreffende uitspraak van Mourinho. "Sommige mensen hadden voor deze wedstrijd iets te veel praatjes en moeten nu even een paar dagen hun mond houden", sneerde de middenvelder bij ITV richting de oud-trainer van Real Madrid.

Fabregas is trots op de prestatie van zijn club in Manchester. "We hebben een geweldig resultaat geboekt. De druk was groot, dat maakte deze zege zo mooi. We hadden iets te bewijzen en hebben dat gedaan."

Mourinho komt met zijn Chelsea pas volgende week in actie in de achtste finale van de Champions League. Om de kwartfinale te bereiken, moet de Londense club over twee wedstrijden afrekenen met Galatasaray.

gerelateerd