Cole twijfelgeval voor WK door reserverol bij Chelsea

Ger
18 februari 2014, 17:39

Ashley Cole lijkt de komende maanden bij Chelsea niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. Manager José Mourinho geeft op de positie van linksback de Spanjaard Cesar Azpilicueta de voorkeur. Door zijn reserverol op Stamford Bridge staat de plek van Cole in de WK-selectie van Engeland onder druk.

"Ik weet niet of Cole dit seizoen nog in actie gaat komen. Ik ben tevreden over Azpilicueta", geeft Mourinho de routinier weinig hoop op verbetering. Door de ontwikkelingen bij Chelsea dreigt de 33-jarige Cole buiten de Engelse WK-selectie te vallen. Leighton Baines (Everton) is een serieuze concurrent, terwijl ook Luke Shaw (Southampton) en Kieran Gibbs (Arsenal) in beeld zijn bij keuzeheer Roy Hodgson. "Ik ben ik niet bezig met de nationale ploegen", maakt Mourinho duidelijk. "Ik denk alleen aan mijn eigen team."

Cole begon op 11 januari voor de laatste keer in competitieverband in het elftal van Chelsea. Zijn contract bij de Londenaren loopt na deze voetbaljaargang af. Een vertrek van de verdediger in de zomer ligt voor de hand.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen