Zaakwaarnemer: "Niets mis met knie Matavz"

18 februari 2014, 07:52

Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Tim Matavz, verbaast zich over de handelswijze van Rubin Kazan. De Russische club leek de Sloveense spits van PSV vast te gaan leggen, maar keurde hem medisch af en liet vervolgens niets meer van zich horen. Ook nu uit een second opinion gebleken is dat er helemaal niets aan de hand is met het gewricht van Matavz, blijft het stil vanuit Rusland.

"Ik heb nog wel even een mailtje gestuurd, of we nog rechtstreeks te horen krijgen dat de transfer niet doorgaat. Het is een beetje vreemd, als we dat alleen maar uit de krant moeten vernemen", zegt Van Ginkel in De Telegraaf. "Het is jammer van de transfer, maar die komt misschien van de zomer weer. Het belangrijkste op dit moment is dat uit de second opinion is gebleken, dat er met de knie van Tim niks aan de hand is."

"Er is niets dat hem belemmert in zijn voetbalcarrière. Daar zijn dokter Heijboer, de clubarts van PSV en de arts van het Sloveense nationale elftal het over eens. Dat is een grote opluchting", stelt hij.

Met de transfer van Matavz zou een bedrag van rond de acht miljoen euro gemoeid zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen