Galatasaray en Sneijder blijven steken op gelijkspel

17 februari 2014, 21:06

Galatasaray heeft zichzelf maandagavond een slechte dienst bewezen, door de uitwedstrijd tegen Antalyaspor met 2-2 gelijk te spelen. Cimbon begon uitstekend, maar sneed zichzelf vervolgens behoorlijk in de vingers. De ploeg van coach Roberto Mancini mocht blij zijn dat het, dankzij een late treffer van Umut Bulut, nog een punt overhield aan het duel in Antalya.

Met Wesley Sneijder in de startopstelling begon Galatasaray uitstekend aan de wedstrijd. Burak Yilmaz zorgde namelijk voor een vroege voorsprong. De spits uit Antalya scoorde zodoende tegen de ploeg uit zijn geboortestad. Galatasaray ging vervolgens op jacht naar verdubbeling van de marge en deed dit met een sterk spelende Alex Telles, die de gelederen deze winter kwam versterken.

Maar het was niet Galatasaray, maar Antalyaspor dat een doelpunt wist te maken. Tita was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. De defensieve wanorde bij Galatasaray werd op slag van rust nog eens onderstreept door Ceyhun Gülselam, die een eigen doelpunt maakte en derhalve de 2-1 voorsprong voor de thuisploeg aantekende.

Galatasaray hoefde al vijf officiële duels op rij geen doelpunt te incasseren, maar had de zaken verdedigend gezien niet goed voor elkaar in Antalya. Het kwam achter door defensieve fouten en mocht van geluk spreken dat Umut Bulut de stand nog gelijk wist te trekken: 2-2.

Voor Galatasaray is het puntenverlies van maandag nogal zuur te noemen, aangezien titelconcurrenten en stadsgenoten Fenerbahçe en Besiktas afgelopen weekend wel hun plicht deden. Koploper Fenerbahçe won met 2-1 van Kasimpasa, terwijl Besiktas met 1-0 te sterk was coor Bursaspor. De achterstand van Galatasaray op Fenerbahçe bedraagt zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen