Kosovo hoopt op meespelen Januzaj in oefeninterland

Kosovo hoopt op meespelen Januzaj in oefeninterland

17 februari 2014 – Een aantal landen hoopt dat Adnan Januzaj ervoor kiest om hun natie in de toekomst te vertegenwoordigen, maar het talent van Manchester United heeft nog altijd geen duidelijkheid gegeven over voor welk land hij zal gaan spelen. België, Albanië en Groot-Brittannië zijn gegadigden, terwijl Kosovo hoopt dat Januzaj zal meespelen in de eerste officiële oefeninterland, op 5 maart tegen Haïti.

De middenvelder van Manchester United is uitgenodigd om deel uit te maken van de selectie van Kosovo, voor de oefeninterland tegen Haïti. De voetbalbond van Kosovo is nog niet aangesloten bij de FIFA, maar mag al wel officieel oefenen tegen andere landen. De Kosovaren hopen dat Januzaj zal meespelen in deze wedstrijd, aangezien het talent daarna gewoon nog in aanmerking komt om voor andere landen te kiezen, aangezien het een vriendschappelijk duel is.

De uitnodiging is dus symbolisch. "Maar we denken dat hij aanwezig moet zijn tijdens dit historische moment", zo citeert L'Equipe Eroll Salihu, van de voetbalbond van Kosovo. "Als Januzaj aanwezig is, dan laat hij zien dat hij zijn volk niet vergeten is. Zelfs niet als hij maar tien of vijftien minuten speelt."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020