Leverkusen hoopt op onderschatting bij opponent PSG

17 februari 2014, 18:41

Voor Bayer Leverkusen staat dinsdag het eerste deel van het lastige tweeluik tegen Paris Saint Germain op het menu, in de achtste finales van de Champions League. Coach Sami Hyypiä hoopt dat de Franse opponent Leverkusen zal onderschatten, zodat de Duitsers kans maken om voor een stunt te zorgen.

"Het zou voor ons goed zijn als PSG ons onderschat, vanwege onze recente resultaten", stelt Hyypiä, die in de afgelopen zes Bundesliga-duels maar liefst vier keer onderuit ging met Leverkusen. "We moeten geconcentreerd voor de dag komen. We zullen zien wat er zal gebeuren. Het is in ieder geval belangrijk dat onze supporters achter ons staan, wat er in de wedstrijd ook gebeurt", zegt de Fin.

Dat Leverkusen de underdog is tegen de Franse kampioen, is in ieder geval duidelijk. "PSG heeft de afgelopen jaren veel geld uitgegeven en een zeer sterk team gebouwd. Ze herbergen veel individuele kwaliteit, waardoor we alles moeten geven om tot een goed resultaat te komen. Het zal belangrijk worden om Zlatan Ibrahimovic af te stoppen. We moeten zorgen dat hij niet in scoringspositie komt", aldus Hyypiä.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen