Geen juridische stappen PSV tegen Rubin Kazan

17 februari 2014, 17:29

PSV bereikte deze winter een akkoord met Rubin Kazan over de transfer van Tim Matavz. De Sloveense spits kwam echter niet door de medische keuring, waardoor een transfer zou uitblijven. Zodoende loopt PSV een flink geldbedrag mis, aangezien de Russen bereid waren om acht miljoen euro te betalen voor Matavz. PSV hoorde al een tijdje niets meer van Rubin Kazan, maar kan geen juridische stappen ondernemen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De Russische club leefde de overeenkomst om Matavz over te nemen niet na, vanwege het niet doorstaan van de medische keuring. Per e-mail liet Rubin Kazan weten zich op een ontbindende voorwaarde te beroepen. Opmerkelijk was dat een second opinion geen gekke dingen aan de knie van de Sloveen aan het licht bracht, waardoor er vraagtekens gezet konden worden bij de medische keuring van de Russen.

Het resulteerde wel in het afketsen van de transfer, waardoor Matavz zich maandag weer meldde op De Hertgang, waar PSV haar trainingen afwerkt. PSV snapt maar weinig van de constellatie, geeft technisch manager Marcel Brands aan: "We hebben geen idee wat de status daarom is, maar natuurlijk is dit niet gebruikelijk", aldus Brands, die nog wel stiekem hoopt een transfer: "De transfermarkt is in Rusland nog tot 24 februari open. In theorie kan er dus nog iets gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen