Dost en consorten tonen veerkracht tegen Luhukay

16 februari 2014, 19:31

VfL Wolfsburg heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen, door de lastige uitwedstrijd tegen Hertha BSC zondagavond met 1-2 te winnen. De club van Bas Dost zou bij een nederlaag gepasseerd worden door de equipe van coach Jos Luhukay, maar staat dankzij de cruciale zege vijf punten voor op de ploeg uit Berlijn.

Onder toeziend oog van meer dan veertig duizend toeschouwers leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn voor Hertha. Het stond bij de theepauze zelfs met 1-0 voor, door een treffer van Per Ciljan Skjelbred. De bezoekers lieten zich echter niet van de wijs brengen en toonden veerkracht in het Olympiastadion.

Robin Knoche gaf het startschot voor de wederopstanding van Wolfsburg, waar Dost vanaf het eerste fluitsignaal binnen de lijnen stond. Na de gelijkmaker van Knoche zorgde Daniel Caliguiri een klein kwartier voor het einde voor de verlossende 1-2 voor Wolfsburg. Dost werd in de blessuretijd naar de kant gehaald.

Wolfsburg klimt dankzij de zege naar de vijfde plaats in de Bundesliga, met 36 punten uit 21 duels. Hertha BSC maakt een pas op de plaats en blijft steken op de achtste stek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen