Hattrick Stokes bij volgende overwinning Celtic

16 februari 2014, 15:44

Celtic blijft maar winnen in de Schotse Premier League. Dankzij een hattrick van Anthony Stokes boekte de titelverdediger zondag een eenvoudige 3-0 thuiszege op middenmoter St. Johnstone. Het is de veertiende overwinning op rij voor Celtic.

Stokes tekende in de dertiende minuut voor zijn eerste doelpunt. Virgil van Dijk had een groot aandeel in de goal. De Nederlandse verdediger zette de aanval op, bereikte Kris Commons en die bracht Stokes in stelling. De Ierse aanvaller zorgde vervolgens voor de 1-0. Tussen de 64ste en 66ste minuut scoorde Stokes nog twee keer en daarmee bepaalde hij de eindscore eigenhandig op 3-0. De uitslag had nog groter kunnen zijn, maar Commons en Scott Brown hadden de pech dat hun inzetten op het houtwerk strandden.

Na 25 van de 38 speeldagen heeft Celtic al 21 punten voorsprong op nummer twee Aberdeen. De champagne in Glasgow mag dus al koud worden gezet. Bij Celtic speelde Van Dijk de hele wedstrijd, Derk Boerrigter mocht achttien minuten voor tijd invallen van coach Neil Lennon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen