Coach Rubin Kazan: "Reken niet meer op Matavz"

16 februari 2014, 13:03

Rinat Bilyaletdinov, de trainer van Rubin Kazan, rekent niet meer op de komst van Tim Matavz. De Sloveense aanvaller van PSV leek deze week voor een kleine acht miljoen euro over te stappen naar de voormalig Russisch kampioen, maar kwam daar niet door de medische keuring.

"We rekenen niet meer op Matavz en zoeken dus verder naar een andere aanvaller", aldus Bilyaletdinov tegen het Russische Sport-Express. "Ik heb een aantal wedstrijden van Matavz op video gezien en dat sprak mij aan. Volgens mij zou hij zich snel aan ons spel kunnen aanpassen, maar de deal gaat niet door. Voor zover ik weet, hebben de clubs geen akkoord kunnen bereiken."

PSV en Rubin Kazan waren echter wél akkoord over Matavz; alleen de medische keuring kon een overgang nog voorkomen en dat is ook gebeurd. In Russische media circuleren berichten dat Bilyaletdinov helemaal niet op Matavz zit te wachten en dat de transfer om die reden niet is doorgegaan, in plaats van dat er iets mis zou zijn met de knie van de oud-speler van FC Groningen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen