De Jonge: "Hadden gelijkmaker nog moeten maken"

14 februari 2014, 23:48

Er zat meer in voor Heracles Almelo, in de uitwedstrijd tegen PSV. De equipe van coach Jan de Jonge stapte met een 2-1 nederlaag van het veld af in het Philips stadion, maar kreeg in de slotfase nog een handvol kansen voor de gelijkmaker. Deze kwam er echter niet, waardoor er na afloop van het duel veel teleurstelling heerste in het kamp van de Heraclieden.

"We zijn vroeg vertrokken en hebben heel de dag gesproken over hoe we PSV gingen bestrijden. Onder meer door fel te spelen en vroeg door te dekken", zo beschrijft Jan de Jonge het strijdplan van de ploeg uit Almelo op de officiële website van PSV. "Helaas heb ik dat in de eerste helft geen moment teruggezien", concludeert De Jonge, die toegaf dat PSV in de eerste helft de betere partij was.

"Ze stichtten heel veel gevaar en met een beetje meer precisie had PSV al ver voor kunnen staan. Dat gebeurde echter niet, waardoor je met 1-1 de rust in gaat", aldus de coach van Heracles, die vond dat zijn ploeg niet goed uit de kleedkamer kwam: "Opnieuw deden we niet wat we moesten doen. PSV kwam daardoor op 2-1. Op dat moment zijn we pas echt goed gaan voetballen en in de slotfase hadden we eigenlijk nog de gelijkmaker moeten maken. Het is jammer dat we met lege handen staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen