Cambuur moet naast Ogbeche ook Hemmen missen

14 februari 2014, 16:57

Het eredivisieduel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle van aankomende zondag (12.30 uur) zal een strijd zijn tussen twee gehavende teams. PEC Zwolle mist met onder meer Darryl Lachman, Kamohelo Mokotjo, Maikel van der Werff en Trent Sainsbury de nodige defensieve krachten, waar Cambuur juist voorin fysieke problemen heeft.

Cambuur-coach Dwight Lodeweges kan namelijk niet beschikken over spits Michiel Hemmen, die de afgelopen wedstrijden Bartholomew Ogbeche verving in de voorhoede van de Leeuwarders. Hoewel het de goede kant op gaat met de Nigeriaanse spits, zal hij nog een tijdje moeten toekijken bij Cambuur. Hemmen kampt met rugklachten. Tot slot stapten Martijn van der Laan en Ramon Leeuwin eerder uit de training, vanwege kleine pijntjes. Het tweetal is waarschijnlijk wel inzetbaar tegen PEC Zwolle.

Ondanks het improviseren in de voorhoede, heeft Lodeweges vertrouwen in een goed resultaat: "We staan er goed voor. De jongens zijn volop aan de gang en heel gedreven zoals eigenlijk altijd", aldus de coach op de officiële website van Cambuur. "Het is een belangrijke wedstrijd. Afgelopen wedstrijden waren ook belangrijk, maar als je dan de punten niet pakt, worden de wedstrijden daarna steeds belangrijker", stelt Lodeweges, die nog niet liet doorschemeren voor wie hij in de spitspositie zal opteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen