Arsenal opnieuw tegen Liverpool: "Iets rechtzetten"

14 februari 2014, 12:30   Bijgewerkt: 14 februari 2014, 12:37

Een week na de pijnlijke 5-1 nederlaag op Anfield Road, krijgt Arsenal de kans om sportieve revanche te nemen op Liverpool. Beide teams strijden zondag in Londen om een plek in de kwartfinale van de FA Cup. Bang voor Liverpool is zijn ploeg ondanks het resultaat van vorige week niet, stelt coach Arsene Wenger.

"Ik zou zeggen dat Liverpool het team is waartegen we nu het liefst willen spelen", zegt de coach op de site van zijn club. "Als je iets recht te zetten hebt, wil je de kans krijgen om dat te doen. Die kans krijgen we nu."

Wenger vindt dat zijn ploeg de wedstrijd van vorige week snel moet vergeten. "Dat duel moeten we uit ons hoofd krijgen, het probleem was toen dat we in de eerste twintig minuten doelpunt na doelpunt om onze oren kregen. Woensdag, tegen Manchester United, zagen we de defensieve stabiliteit die bij ons past alweer terug."

De Franse coach rekent erop dat het eergevoel van zijn selectie zaterdag tegen Liverpool op gaat spelen. "Mijn spelers zijn echte winnaars. Als je dan op zo'n manier verliest als vorige week doet dat veel pijn, geloof me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen