Brouwers: "Roda is natuurlijk een interessante club"

14 februari 2014, 09:09

Roel Brouwers staat open voor een terugkeer naar Roda JC Kerkrade. De ervaren verdediger kan komende zomer transfervrij vertrekken bij Borussia Mönchengladbach, waar hij geen nieuw contract aangeboden krijgt. Roda wil hem graag vastleggen en Brouwes staat daar positief tegenover, zegt hij bij L1.

"Roda JC is natuurlijk een interessante club die bij mij in het hart zit. Ik heb er twaalf jaar gespeeld. Dat is zeker een optie", zegt de verdediger, die rond kerst al met Roda om de tafel zat. Hij houdt echter nog wel alle opties open. "Nu is het afwachten of nog andere clubs dan Roda zich melden. We gaan rustig bekijken wat voor mij het beste is. Ik heb bewezen dat ik me in de Bundesliga goed staande houd. Dat is dus interessant. Anderzijds is een terugkeer naar Nederland niet uitgesloten. Het zou mooi zijn om ook daar te laten zien wie ik ben."

Brouwers kreeg eerder deze week van de clubleiding van Gladbach te horen dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract. "Het is jammer, want ik heb het er altijd naar mijn zin gehad. Nu zal ik samen met mijn zaakwaarnemer kijken wat de andere mogelijkheden zijn", aldus de 32-jarige centrumverdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen