Gündogan pas in april fit: "Maar WK kan ik halen"

14 februari 2014, 08:23

Het seizoen van Ilkay Gündogan verloopt rampzalig. De middenvelder van Borussia Dortmund wordt al maanden achtervolgd door blessures en heeft opnieuw te maken gekregen met een terugslag. Hij kan pas in april zijn rentree maken, laat de Duitse international weten in een interview met Sport Bild.

De 23-jarige Gündogan kampt momenteel met een hardnekkige rugblessure. Hoewel hij aangeeft dat hij 'ten vroegste' in april weer kan voetballen, weigert hij een streep te zetten door het huidige seizoen. "Nee. Ik werk keihard en intensief aan mijn herstel. Ik wil mijn teamgenoten helpen, nog dit seizoen. Punt uit."

Mocht Gündogan gelijk hebben, en hij dit seizoen nog kan spelen, blijft de vraag of bondscoach Joachim Löw hem mee gaat nemen naar het WK. Over zijn WK-kansen probeert de Duitser niet te veel na te denken. "Op dit moment denk ik alleen aan mijn terugkeer bij Dortmund. Ik ben er zeker van dat ik, als ik weer speel, snel mijn topniveau haal. Dan kan ik ook weer bij de selectie voor het wereldkampioenschap komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen