Moyes koestert punt: "Maar we hebben kansen gehad"

13 februari 2014, 11:17

Manchester United hield woensdagavond een punt over aan de uitwedstrijd tegen Arsenal (0-0). David Moyes is niet ontevreden met het punt, maar zag ook dat Robin van Persie een grote kansen liet liggen om United de overwinning te bezorgen.

"Ik had graag gezien dat we aanvallend wat meer lieten zien", zegt Moyes op de clubsite. "Maar we hebben kansen gehad om te scoren, in het begin van de wedstrijd al met Robin van Persie. Dat was een grote kans! Ik veerde omhoog uit mijn stoel. Robin heeft goede statistieken tegen Arsenal, dus ik hoopte dat die er in zou gaan."

Tegen het einde van het duel kreeg de Nederlander nog een grote mogelijkheid om zijn ex-club pijn te doen. "Ik dacht dat die er in zou gaan", doelt de trainer op de kopbal van de spits. "Wayne's pass was geweldig en ik dacht dat Robin zou scoren met de kopbal. Ik geef alle credits aan de doelman (Wojciech Szczesny, red.) voor het keren van die bal."

De trainer was tevreden met het spel zijn ploeg. "Beide teams kregen kansen om te scoren. Toch speelden we goed compact en verdedigden we prima. Dat was ook nodig. Ik ben blij dat we verdedigend goed stonden en de organisatie in orde was. Dat is heel belangrijk als je naar Arsenal toe moet", aldus de oefenmeester, die met zijn team zevende staat in de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen