Wenger houdt gemengde gevoels over aan gelijkspel

13 februari 2014, 09:53

Arsenal had woensdagavond de kans om de koppositie over te nemen van Chelsea, maar kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0 eindstand tegen Manchester United. Een gemiste kans, beseft ook Arsene Wenger. De manager is echter ook blij dat zijn ploeg niet verloren heeft.

"Als je kijkt naar het balbezit, dan hadden we kunnen winnen", stelt de trainer op de clubsite. "Aan de andere kant: Van Persie, Mata, Januzaj, dat zijn spelers die erg gevaarlijk zijn in de counter. Het was te voelen dat ons team niet wilde verliezen. De spelers waren soms wat voorzichtig met aanvallen, omdat we zaterdag vijf treffers incasseerden. Het zijn ook maar mensen. Ik vind het begrijpelijk dat de spelers zo reageren na een wedstrijd als tegen Liverpool. Soms scoor je gewoon niet, omdat je geen tegengoal wilt krijgen."

"Het was belangrijk niet te verliezen, maar ook om te winnen. Ik voelde dat het team wat nerveus was in deze wedstrijd. Normaal gesproken zijn we heel gevaarlijk als we door het midden combineren met snelle passes, maar nu niet. United verdedigde ook goed. Momenteel staan ze niet waar ze horen, maar je kunt niet zeggen dat ze geen goede spelers hebben rondlopen", aldus de Franse coach, die met zijn ploeg de tweede positie in de Premier League bezet.

"Een positief punt is dat Özil een goede wedstrijd speelde. Hij was één van de beste aan onze kant. Momenteel zitten we een beetje minder in de doelpuntenmakers. We hebben treffers ingeleverd met het verlies van Walcott en Ramsey. In dit soort wedstrijden gaat je dat opbreken", besluit de trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen