Martino: "Spelers zijn blij met finale tegen Real"

13 februari 2014, 09:49

FC Barcelona plaatste zich woensdag met een 1-1 gelijkspel in het Anoeta-stadion van Real Sociedad voor de eindstrijd van de Copa del Rey, aangezien de Catalanen het heenduel in Camp Nou al met 2-0 hadden gewonnen. Barça-coach Gerardo 'Tata' Martino houdt een goed gevoel over aan het tweeluik met de club uit San Sebastián en kijkt uit naar de finale tegen Real Madrid, die op 19 april gespeeld zal worden.

"We hebben drie doelstellingen voor het jaar en voor één van deze doelen hebben we in ieder geval de finale bereikt. We kunnen de Copa del Rey winnen. De missie om de finale te halen is geslaagd. Het is mooi om te zien dat de spelers nog steeds gretig zijn om finales te halen en te spelen. We weten hoe moeilijk het is om zware tegenstanders te treffen in lastige omstandigheden", aldus de keuzeheer van Barcelona.

Dat Real de opponent is in de finale, maakt het bereiken van de eindstrijd extra mooi: "De spelers zijn blij dat ze de finale tegen Real Madrid spelen, maar ze weten dat er in de competitie ook nog het nodige verwacht wordt", stelt Martino, die vertrouwen heeft in een goede afloop van de finale van de Copa: "De spelers zijn het gewend om finales te spelen. Toch kunnen we ons nog altijd verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen