Skrtel: "Wilde laten zien dat ik goed genoeg ben"

12 februari 2014, 14:37   Bijgewerkt: 12 februari 2014, 14:42

Martin Skrtel scoorde afgelopen zaterdag in de topper tegen Arsenal twee keer (5-1 winst). Het was illustrerend voor de vorm waarin de verdediger momenteel steekt. Voorgaande jaren was de Slowaak geen onbetwiste bassispeler, dit jaar is hij dat wel. Tot groot genoegen van hemzelf.

"Ik weet dat het vorige seizoen niet mijn beste was", zegt de 29-jarige centrumverdediger op de clubsite. "Ik maakte een paar fouten die het team duur kwamen te staan. Dit seizoen gaat dat beter, denk ik. De dingen gaan op dit moment goed. Ik wil in het team blijven en op deze manier verder gaan tot het einde van dit jaar."

"Voorafgaand aan dit seizoen zei ik tegen mezelf: ik ga vechten en elke dag hard werken om de mensen te laten zien dat ik in staat ben om wedstrijden te spelen en te starten. Ik heb elke dag mijn best gedaan en als ik de kans kreeg om te spelen, heb ik er alles aan gedaan om het team te helpen. Liverpool is een heel grote club en ik wil bewijzen dat ik het aankan om hier te spelen", aldus de verdediger, die bezig is aan zijn zevende seizoen in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen