Sociedad houdt hoop: "In de beker is alles mogelijk"

12 februari 2014, 11:16

Hoewel een stunt van Real Sociedad woensdag zo goed als uitgesloten lijkt, heeft coach Jagoba Arrasate de finale van de Copa del Rey nog niet opgegeven. FC Barcelona was in Camp Nou met 0-2 te sterk, waardoor het returnduel in Anoeta een formaliteit lijkt te zijn. Arrasate heeft echter nog altijd hoop.

De coach van de club uit San Sebastián weet dat zijn spelers tot op het bot gemotiveerd zijn, na de verliespartij in Barcelona: "Mijn spelers zijn boos en enthousiast", sprak Arrasate. "Er heerst woede in de kleedkamer en als dit de goede richting uitgaat, dan ben ik ervan overtuigd dat we dit in ons voordeel kunnen gebruiken. In de beker is alles mogelijk", weet de coach.

Arrasate gaf in aanloop naar de wedstrijd in Anoeta aan dat hij hoopt op een beter optreden van de arbitrage, aangezien hij in het heenduel niet tevreden was over een aantal scheidsrechterlijke beslissingen. "We zullen zien of de dingen die buiten onze controle liggen in ons voordeel zullen zijn, in plaats van in het voordeel van Barça. We hebben goede spelers en zullen zorgen voor een geweldige wedstrijd. Ik droom nog steeds van de finale"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen