"Aanstekerincident kan flinke consequenties hebben"

12 februari 2014, 10:35

Iker Casillas staat dit seizoen in alle Copa del Rey-duels van Real Madrid onder de lat. De goalie van De Koninklijke heeft een uitstekende staat van dienst tegen stadsgenoot en aartsrivaal Atletico Madrid, wat onderstreept werd in het tweeluik in de halve finale van de beker, waar Real in totaal met 5-0 aan het langste einde trok. Casillas is blij met de derbywinst en het halen van de finale, maar niet te spreken over het gedrag van de Atletico-fans.

"Het zijn geweldige wedstrijden, die alle spelers graag willen spelen. Vooral de spelers die in Madrid geboren zijn. Ik ben erg blij, omdat het altijd goed gaat tegen Atletico", stelt Casillas op de officiële website van Real. De doelman is zich ervan bewust dat het er hard aan toe gaat in de derby: "Het is een derby en de spelers willen altijd hun best doen voor hun club. Maar het moet wel op het veld blijven", vindt Casillas, die zijn onbegrip over het gedrag van de Atletico-aanhang uitsprak.

Cristiano Ronaldo kreeg namelijk, bij het verlaten van het veld in de theepauze, een aansteker op zijn hoofd, die vanuit het publiek gegooid werd. Casillas keurt dit gedrag absoluut af en kijkt er niet raar van op als Atletico een behoorlijke sanctie opgelegd krijgt voor het incident: "Er is altijd iemand die het imago van een club als Atletico moet beschadigen. Het is niet representatief voor de rest van de fans, maar ik denk dat de actie flinke consequenties kan hebben, aangezien de speler geblesseerd kon raken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen