Tevreden Ancelotti vindt Copa del Rey zeer belangrijk

12 februari 2014, 09:38

In de Primera División houden Real Madrid en stadsgenoot Atletico Madrid gelijke tred. Met een puntenaantal van 57 gaan de Madrileense grootmachten samen met FC Barcelona aan de leiding. In de Copa del Rey was het verschil tussen Real en Atletico echter groot. Door de 2-0 zege van dinsdagavond won De Koninklijke het tweeluik in totaal met 5-0.

Carlo Ancelotti, de keuzeheer van Real, was zeer te spreken over het optreden van zijn ploeg en benadrukte dat hij de Copa del Rey zeer belangrijk vindt. "We scoorden zeer vroeg en dat was cruciaal. Het team speelde zeer goed en verdient om in de finale te staan. Het was zeer lastig voor Atletico, vooral na het heenduel."

Naast de Champions League en de Primera División, beschouwt Ancelotti de Copa del Rey als een prioriteit: "Het kwalificeren voor de bekerfinale was dit seizoen één van de doelstellingen. We hebben geen doelpunt geïncasseerd, wat aangeeft hoe belangrijk het team het bekertoernooi vindt. Het is belangrijk, omdat alle teams keihard werken om de finale te halen", aldus de Italiaanse coach, die in de finale op Barcelona of Real Sociedad zal stuiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen