Cleverley baalt bij ManU: "Ik ben de zondebok"

11 februari 2014, 09:58

Manchester United maakt een rampzalig seizoen door en dus ligt niet alleen manager David Moyes, maar ook de spelersgroep onder vuur. Met name middenvelder Tom Cleverley heeft het zwaar te verduren. Hij wordt door veel analisten én supporters van de Engelse club gezien als symbool van de malaise bij de club.

De 24-jarige Cleverley, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van Manchester United, ondergaat de situatie gelaten. "Toen ik er voor het eerst uit gepikt werd, deed het pijn. Maar daar moet je als speler mee leren omgaan, zoiets kan gebeuren als het team niet draait. Alles komt dan onder een vergrootglas te liggen", stelt de international in Engelse media. Cleverley weet dat hij een makkelijk 'slachtoffer' is. "Ik ben geen speler die drie of vier spelers uitspeelt, ballen in de kruising schiet of tegenstanders neerhaalt, zoals Roy Keane. Natuurlijk zou ik het liefst zien dat de supporters achter me staan, maar ik voel me op dit moment een beetje de zondebok."

Cleverley zegt de kritiek op zijn spel 'met een korrel zout' te nemen. "Een aantal mensen in de media lijkt er zeker van te zijn dat ik weinig toevoeg aan de ploeg. En begrijp me niet verkeerd, ik vind ook dat ik beter kan. Maar dit is een fase waar ik doorheen moet, andere spelers uit onze selectie hebben zoiets ook eens meegemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen