Simeone houdt hoop na 0-3: "Niets is onmogelijk"

11 februari 2014, 08:31

Atletico Madrid verloor de heenwedstrijd in de halve finale van de Copa del Rey tegen Real Madrid vorige week met 3-0. De ploeg lijkt hierdoor al kansloos voor een plek in de eindstrijd, maar coach Diego Simeone houdt hoop. Hij is niet van plan om nu al de handdoek in de ring te gooien, zegt hij op de clubsite.

"Natuurlijk wordt het moeilijk voor ons, maar niets is onmogelijk", stelt de voormalig middenvelder in aanloop naar de return, dinsdagavond in het Vicente Calderón-stadion. "We geloven nog altijd in onze kansen. Belangrijk is vooral om te spelen op de manier waarop we dat graag willen en ook gedaan hebben dit seizoen."

Atletico maakt een uitstekend seizoen door, maar opvallend genoeg kwam de klad erin nadat de ploeg vorige week de koppositie in de Primera Division veroverde. Vervolgens verloor de formatie van coach Simeone niet alleen in de beker van stadgenoot Real, maar ook in de competitie van laagvlieger UD Almeria (2-0).

Tegen Real ontbreekt Thibaut Courtois onder de lat bij Atletico. Hij kampt met een lichte blessure. Ook topscorer Diego Costa is niet van de partij, de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan is geschorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen