Jubilerende Pellè: "Maar goed dat ik penalty miste"

10 februari 2014, 10:29   Bijgewerkt: 10 februari 2014, 12:36

Graziano Pellè maakte zaterdagavond tegen NEC zijn vijftigste treffer in het shirt van Feyenoord. De aanvaller scoorde tegen de Nijnmegeren nummer 49 en vijftig, al had de Italiaan daar wel twee kansen voor nodig. Hij miste een strafschop, maar schoot later wel fraai de 4-1 binnen. 

Op aangegeven van linksback Miquel Nelom schoot de aanvoerder van de Rotterdammers hard in de korte hoek, een mooie treffer. "Eentje voor mijn top-drie" stelde de spits tegen het AD. "De volley thuis tegen Ajax hoort daar ook in thuis. En de bal achter mijn standbeen tegen FC Utrecht." De 28-jarige spits kreeg in de wedstrijd tegen NEC de kans om vanaf elf meter zijn vijftigste te maken, maar hij faalde vanaf de strafschopstip. 

"De jubileumtreffer moet speciaal zijn. Misschien was het daarom wel goed dat ik voor rust een penalty miste", knipoogde Pellè, die zijn vijftig doelpunten maakte in 59 officiële wedstrijden. 

De aanvaller was niet de enige Feyenoorder die een hoofdrol opeiste tegen de Nijmegenaren. Ook Jean-Paul Boëtius liet met twee treffers zien in goede vorm te verkeren. "Jean-Paul ontwikkelt zich geweldig", loofde Pellè de jonge buitenspeler. "Hij moet een switch maken in zijn manier van denken. Hij moet beseffen dat hij pas aan het begin van zijn carrière staat. Hij is één van de allerbeste vleugelspelers van Nederland op dit moment. Ik ken Louis van Gaal uit onze gezamenlijke periode bij AZ. Hij kiest voor jongens die in topvorm zijn. Hij zal ongetwijfeld op hem letten. En ik weet: Louis kan Jean-Paul straks nóg beter maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen