Barça blij met heroveren koppositie: "Voelt goed"

10 februari 2014, 10:10

Een week nadat het door Atletico Madrid van de troon gestoten werd, heeft FC Barcelona zijn koppositie in de Spaanse Primera Division weer terug. Het won zondagavond met 1-4 bij Sevilla en profiteerde zo optimaal van de verrassende nederlaag die Atletico eerder in het weekend leed tegen UD Almeria (2-0).

Door de driepunter van Barça is de ploeg in punten gelijk gekomen met Atletico én Real Madrid, maar op basis van het doelsaldo is de koppositie voor de Catalanen. "Als je de kans krijgt om de koppositie weer terug te pakken, moet je dat doen. Het voelt goed om de eerste plaats zo snel weer terug te hebben", zegt middenvelder Cesc Fabregas op de website van zijn club. "De verschillen in de top van de ranglijst zijn heel klein, om die reden moet je iedere kans grijpen. Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons, ik ben trots op deze ploeg."

Teamgenoot Xavi sluit zich daarbij aan. "Het is altijd mooi om de koppositie in La Liga te pakken. Maar vooral de manier waarop we tegen Sevilla speelden, doet me goed. We waren superieur, dat geeft vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen