Feyenoord profiteert van puntenverlies concurrentie

8 februari 2014, 22:52

Feyenoord heeft zaterdagavond optimaal geprofiteerd van het puntenverlies bij zowel Vitesse als FC Twente. Door een 5-1 overwinning op NEC Nijmegen staan de Rotterdammers gelijk in punten met Vitesse. NEC blijft door de nederlaag op hetzelfde aantal punten staan als ADO Den Haag, dat onderaan de ranglijst bungelt.

NEC begon brutaal aan de wedstrijd in Rotterdam. Soren Rieks zag Erwin Mulder in de eerste minuut redding brengen op zijn schot. Later was het alsnog raak voor de speler van NEC. Een fraaie volley van Rieks viel over de goalie van Feyenoord in het doel. De toon was daarmee gezet. De bezoekers bleven daarna opvallend de bovenliggende partij totdat de eerste kans voor Feyenoord zich aandiende. Die mogelijkheid werd direct benut. Bij de tweede paal tikte Lex Immers een lage voorzet van Miguel Nelom binnen: 1-1.

NEC kreeg na het doelpunt van Pelle een uitgelezen mogelijkheid om tot scoren te komen. Rieks mocht aanleggen voor een strafschop, maar vanaf dezelfde kant als waar Pelle miste, was de penalty ook niet aan Rieks besteed. Het slotakkoord was voor Boëtius. De vleugelaanvaller mikte na een counter de bal vanaf de linkerkant in de verre hoek en bepaalde daarmee de eindstand op 5-1 in het voordeel van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen