Assist Sneijder bij ruime overwinning Galatasaray

9 februari 2014, 01:25

Galatasaray heeft zijn goede serie in de Turkse Süper Lig zaterdag voortgezet. De formatie van trainer Roberto Mancini zegevierde in de eigen Türk Telekom Arena met 3-0 over subtopper Eskisehirspor. Daarmee bleef de titelhouder voor de negende keer op rij ongeslagen.

Galatasaray gaf vorige week een ware show weg tegen Bursaspor. Mede door een hattrick en een assist van Wesley Sneijder werden de Groene Krokodillen getemd met een 6-0 afstraffing. Tegen Eskisehirspor bewees de Oranje-international opnieuw zijn waarde voor de grootmacht uit Istanbul.

Dit maal was Sneijder goed voor een assist. Hij was de nemer van de vrije trap waaruit Aurelien Chedjou in de 32ste minuut de 2-0 binnenkopte. Burak Yilmaz had Galatasaray in de zesde minuut al op voorsprong gezet. Umut Bulut tekende in blessuretijd voor het slotakkoord (3-0).

Galatasaray verstevigt met de driepunter zijn tweede plaats. De voorsprong op Besiktas, dat vrijdag al won, bedraagt weer vier punten. Dat is ook het verschil met koploper Fenerbahçe, maar de werkgever van Dirk Kuyt komt zondag nog in actie. Het bezoekt dan Sivasspor, de nummer vier van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen