PSV met Ruiz, Hendrix en Arias tegen Twente

8 februari 2014, 17:55   Bijgewerkt: 8 februari 2014, 18:00

Bryan Ruiz staat tegen zijn oude club FC Twente weer in de basis bij PSV. De aanvaller uit Costa Rica is voldoende hersteld van een lichte blessure om te kunnen spelen. Ook Santiago Arias keert na een korte blessureperiode terug in het elftal, centraal achterin vervangt Jorrit Hendrix de geschorste Karim Rekik.

Op het middenveld kiest coach Phillip Cocu voor dezelfde namen als afgelopen woensdag tegen SC Cambuur: Stijn Schaars, Ji-Sung Park en Oscar Hiljemark. Zomeraanwinst Adam Maher zit weer op de bank. Opvallend is verder dat Zakaria Bakkali niet eens tot de selectie behoort, Florian Jozefzoon zit wel bij de 'achttien'. Tim Matavz, die op het punt staat om bij Rubin Kazan te tekenen, zit tegen de Tukkers ook op de reservebank.

Bij tegenstander FC Twente keert Youness Mokhtar terug in de ploeg. Hierdoor moet Shadrach Eghan genoegen nemen met een plek op de reservebank en schuift Dusan Tadic een linie terug, naar het middenveld.

De topper tussen PSV en FC Twente begint om 18.45 uur. De ploeg uit Enschede kan bij winst afstand nemen van concurrent Vitesse, dat vrijdag in Arnhem twee punten liet liggen tegen ADO Den Haag (0-0).

Opstellingen

PSV: Zoet; Willems, Bruma, Hendrix, Arias; Schaars, Hiljemark, Park; Depay, Locadia, Ruiz

FC Twente: Marsman; Schilder, Bjelland, Bengtsson, Rosales; Ebecilio, Tadic, Gutiérrez; Promes, Castaignos, Mokhtar

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen