Derbyheld Emnes terug bij Swansea: "Geweldig gevoel"

7 februari 2014, 12:28

Marvin Emnes is terug bij Swansea City, de club waar hij altijd herinnerd zal worden aan zijn doelpunt in de beladen derby tegen Cardiff City (0-1 winst). De van Middlesbrough overgekomen aanvaller speelt morgen met zijn nieuwe club opnieuw de derby en hoopt dat hij weer van waarde kan zijn.

"Om die goal te scoren was een geweldig gevoel", doelt Emnes op de clubsite op de treffer die hij maakte in het stadion van Cardiff in 2010. Emnes werd toen gehuurd van Boro. "Ik wist niet helemaal wat deze derby betekende en hoe groot deze wedstrijd is, in die tijd. Toen ik bij Middlesbrough speelde, werd ik veel later nog door Swansea-fans bedankt voor wat ik gedaan had. Het zou geweldig zijn zal als ik het kan herhalen en we de wedstrijd kunnen winnen", aldus de 25-jarige Nederlander, die blij dat hij terug is bij de club uit Wales.

"Ik heb hier op huurbasis een goede tijd gehad en ben de club ook altijd blijven volgen. Het was mooi om te zien dat ze promoveerden en de League Cup wonnen op Wembley. In mijn tijd hier heb ik een klein aandeel gehad en ik hoop dat ik nu meer van waarde kan zijn. Het is een mooie kans voor mij om mijn talent te laten zien bij deze club. De Spaanse en Nederlandse invloed is hier nog steeds, daardoor kan ik me makkelijk aanpassen", aldus Emnes.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen