Quansah maakt excuses: "Hij heeft er veel spijt van"

Quansah maakt excuses: "Hij heeft er veel spijt van"

7 februari 2014 – Kwame Quansah moet bij Heracles Almelo genoegen nemen met een plaats op de reservebank. De controlerende middenvelder gaf eerder deze week aan dat hij niet blij is met de situatie en stuurde aan op een vertrek. Volgens Heracles-voorzitter Jan Smit heeft de Ghanees echter zijn excuses gemaakt voor zijn opmerkingen, waardoor de club hem in genade heeft aangenomen.

"Hij heeft zijn excuses gemaakt", verklaart Smit in Tubantia, de krant waar Quansah zich negatief uitliet over de club. "Aan mij, aan directeur Nico-Jan Hoogma en aan de trainer. Daarmee is voor ons de kous af. Hij heeft er enorm veel spijt van. En iemand met zo'n enorm staat van dienst mag een keer uit de bocht vliegen", aldus de voorzitter over de 31-jarige middenvelder. Smit zegt dat Quansah zich vandaag (vrijdag) ook gaat verontschuldigen tegenover de spelersgroep.

"Je zou kunnen zeggen: hij is er letterlijk ziek van geweest. Kwame heeft niemand willen beschadigen. Hij had het gewoon allemaal niet moeten zeggen", aldus Smit. De voorzitter kan niet zeggen dat Quansah nu ook meer speelminuten gaat maken bij de club uit Almelo. "Feit is dat Simon Cziommer het op zijn plek erg goed doet en dat het elftal sindsdien punten pakt. Of de trainer Quansah nog opstelt, is aan hem."

De Ghanees is bezig aan zijn tiende seizoen bij de Heraclieden.

gerelateerd