Calderwood mist aanvallers: "Op sportief vlak jammer"

6 februari 2014, 13:19

De Graafschap verloor in de winterstop de twee aanvallers Anco Jansen en Piotr Parzyszek aan respectievelijk Roda JC en Charlton Athletic. De Superboeren zullen verder moeten zonder de smaakmakers, maar toch ziet trainer Jimmy Calderwood geen reden de doelstelling bij te stellen.

Afgelopen zaterdag was voor De Graafschap de eerste wedstrijd zonder het tweetal. Het duel tegen Fortuna Sittard ging met 1-0 verloren, een teleurstelling. "Natuurlijk op sportief vlak vind ik het jammer", reageert Calderwood op de clubsite over het vertrek van het belangrijke duo. "Maar vanuit de club kan ik me voorstellen dat het zo gelopen is."

De Graafschap probeert de selectie een kwaliteitsimpuls te geven na het vertrek van Jansen en Parzyszek. "We zijn nog steeds aan het kijken of er een aanvaller bij kan komen. De doelstelling is nacompetitie en die blijft dan ook gewoon staan. We hebben best een goed, maar jong team. Ik baal best van afgelopen zaterdag. Je hebt zoveel mensen in huis en dan speel je een slechte wedstrijd. Gelukkig kunnen we vrijdag in Oss de kater wegspelen."

De Graafschap treedt vrijdag aan met een nieuwe aanval, gevormd door de 19-jarige Vincent Vermeij, overgekomen van Jong Ajax, en Nathan Kabasele.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen