Real vecht schorsing Ronaldo aan: "Niet normaal"

6 februari 2014, 10:58

Cristiano Ronaldo kreeg woensdag drie duels schorsing aan zijn broek door de slaande beweging die hij maakte tegen Athletic Bilbao. Real Madrid kan zich totaal niet vinden in de schorsing van de Portugese superster en gaat in beroep.

"Niemand is hier blij mee", citeerde de clubsite trainer Carlo Ancelotti na afloop van het bekerduel tegen Atletico (3-0 winst). "Dat hij niet beschikbaar is voor drie wedstrijden is niet normaal. Dat is de reden dat we in beroep zijn gegaan. Het zou normaal zijn voor hem als de schorsing lager uitvalt, omdat drie wedstrijden voor wat hij gedaan heeft niet terecht is", aldus de trainer, die wel te spreken was over het resultaat dat zijn team tegen Atletico behaalde.

"Het resultaat is, net zoals de wedstrijd, zeer goed. Maar we zullen voorzichtig moeten zijn. We zullen hetzelfde moeten presteren in de uitwedstrijd en dat zal niet gemakkelijk zijn. Atletico zal er alles er aan zal doen om de dingen om te draaien. We zullen goed voorbereid moeten zijn, net zoals we dat waren voor deze wedstrijd", aldus de Italiaanse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen