Verliezende Simeone: "We moeten Real feliciteren"

6 februari 2014, 10:08

Atletico Madrid ging woensdagavond met 3-0 onderuit bij stadgenoot Real Madrid. Het tweeluik in de Copa del Rey lijkt daardoor al beslist. Atletico-trainer Diego Simeone vindt de overwinning van Real terecht, maar is teleurgesteld in de tegentreffers. 

"Of het nog mogelijk is om de finale te halen? Er zijn nog negentig minuten te spelen", zei Simeone na afloop van het duel tegen Spaanse media. De oefenmeester besefte dat Real als terechte winnaar van het veld stapte in Estadio Santiago Bernabéu. "Real speelde een heel goede wedstrijd, we konden niet met ze mee. We hebben ze op meerdere manieren geprobeerd pijn te doen, maar waren daar niet toe in staat. We moeten Real feliciteren."

De trainer was teleurgesteld in de manier hoe de tegendoelpunten vielen. "Twee goals gingen er via een speler van ons in. Dat waren niet eens doelkansen. We maakten wel verdedigende fouten. Wij hadden zelf een paar kansen, maar niet genoeg om een doelpunt te maken. Het combineren was niet genoeg en we kwamen niet in de één tegen één-situaties. Onze ploeg kon het spel niet spelen wat het zo graag doet. Dit resultaat is zeer positief voor onze tegenstander", besefte de Argentijnse oefenmeester.

Op dinsdag 11 februari staat de return op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen