Missende Lukoki: "Heb een schuldgevoel"

6 februari 2014, 09:20

SC Cambuur verloor woensdagavond in eigen huis met 1-2 van PSV, maar er had voor de Leeuwarders meer ingezeten. De thuisploeg had bij de gelijke stand op voorsprong moeten komen, maar Jody Lukoki verprutste een enorme kans door niet te schieten en ook niet af te geven.

"Ik ging alleen op de keeper af", vertelt de Ajax-huurling tegen De Telegraaf. "Ik dacht: ik maak gewoon een goal. Op dat moment hoorde ik Elvis. Daardoor twijfelde ik. Op het laatste moment wilde ik hem nog afleggen. Daardoor was het eigenlijk een kutbal", aldus Lukoki, die alleen op doelman Jeroen Zoet afging, maar de geheel vrijstaande Elvis Manu niet wist te bereiken.

"Ik heb een beetje schuldgevoelens door het moment met die kans. Dit is een hele nare wedstrijd, er had meer ingezeten", besluit de aanvaller. Ook collega Elvis Manu is teleurgesteld met het resultaat en de gemiste kans. "Wat kan ik er over zeggen, jammer. Ik denk dat wanneer hij even omhoog had gekeken, hij me wel gezien had. Zuur. Het is een bepalend moment in de wedstrijd. Volgende keer zal hij extra goed opletten en dan de bal wel geven. We hadden minimaal een punt moeten halen", aldus de aanvaller, die door Cambuur gehuurd wordt van Feyenoord.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen