Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Porto stuit ternauwernood op Benfica in halve finale

FC Porto stuit ternauwernood op Benfica in halve finale

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 februari 2014 – In navolging van Benfica, dat zich dankzij een late treffer van Miralem Sulejmani ternauwernood ontdeed van PC Penafiel, heeft ook FC Porto zich geplaatst voor de halve finale van de Taça de Portugal. In het Estádio do Dragão werd nipt met 2-1 gewonnen van Estoril, door een treffer in de slotfase.

De ploeg van coach Paulo Fonseca kende geen goede start. Nadat Josué het veld na ruim twintig minuten al moest verlaten, bracht Elvis Babanco de bezoekers verrassend aan de leiding. Ricardo Quaresma, die onlangs terugkeerde bij zijn oude liefde Porto, bracht de stand op slag van rust in evenwicht. Geruime tijd leek er een verlenging aan te pas te moeten komen, maar Nabil Ghilas bezorgde Porto vlak voor tijd de zege: 2-1.

In de halve finale, gespeeld op 26 maart, stuit Porto op Benfica. De andere halve eindstrijd wordt gespeeld tussen de winnaars van de wedstrijden Braga – Desportivo das Aves en Rio Ave - Académica de Coimbra.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd