Meulensteen blameert zich tegen derdeklasser

4 februari 2014, 23:27   Bijgewerkt: 4 februari 2014, 23:50

Het seizoen 2013-2014 wordt alsmaar teleurstellender voor het Fulham van coach René Meulensteen. De Nederlandse oefenmeester, met zijn ploeg hekkensluiter in de Premier League, zag zijn team dinsdag uit de FA Cup worden geknikkerd. Derdeklasser Sheffield United zegevierde in de replay op Craven Cottage verrassend met 0-1.

Dat het tot een replay was gekomen, is sowieso opmerkelijk. Fulham speelt immers twee divisies hoger dan Sheffield United, maar de Londenaren beleven een teleurstellend seizoen en dat werd ook in de eerste bekerconfrontatie duidelijk. Fulham kwam in Sheffield niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de laagvlieger uit de League One.

De replay in Londen was verre van aantrekkelijk. Fulham, waar Maarten Stekelenburg op de bank zat en John Heitinga nog niet inzetbaar was, bakte er maar weinig van. Sheffield United bleef daardoor eenvoudig op de been. In de verlenging was dat niet anders. Het duel stevende zodoende af op penalty's, maar in de slotminuut sloegen de bezoekers toe.

Shaun Miller kopte bij de tweede paal, geheel ongedekt, raak uit een hoekschop. Daarmee leidde hij Sheffield United naar de achtste finales van het Engels bekertoernooi. Daarin is Nottingham Forest of Preston North End de tegenstander. Ondertussen neemt bij Fulham de druk op Meulensteen verder toe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen