Udinese klopt Fiorentina in eerste halve finale

4 februari 2014, 22:53

Udinese heeft de eerste confrontatie met Fiorentina in de halve finale van de Coppa Italia winnend afgesloten. De formatie van coach Francesco Guidolin zegevierde dinsdag in het eigen Stadio Friuli met 2-1 over La Viola.

Luis Muriel ontpopte zich in de stromende regen van Udine tot matchwinner. De Colombiaanse invaller tekende in de 82ste minuut voor het winnende doelpunt. Hij verraste Fiorentina-keeper Neto met een afstandsschot, dat via de binnenkant van de paal in het doel belandde.

De treffer viel in een fase waarin Fiorentina het betere van het spel had. Dat was ook het geval bij de eerste goal van Udinese, in de 36ste minuut door toedoen van Antonio Di Natale. De routinier, bezig aan zijn laatste maanden als prof, gleed de bal bij de tweede paal binnen na voorbereidend werk van Silvan Widmer. Juan Vargas bracht de Toscaanse bezoekers op slag van rust op fraaie wijze langszij. De Peruviaan was trefzeker met een kanonskogel van dik twintig meter van het doel.

De return is volgende week dinsdag in het Stadio Artemio Franchi van Fiorentina. De andere halve finale gaat tussen AS Roma en Napoli. Zij staan woensdag voor het eerst tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen