Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Koeman: "Locadia makkelijker te verdedigen dan Kolder"

Koeman: "Locadia makkelijker te verdedigen dan Kolder"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 februari 2014 – RKC Waalwijk zorgde zondag voor een verrassing door, voor het derde jaar op rij, thuis te winnen van PSV (2-0). Woensdag wacht de Brabantse formatie de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Coach Erwin Koeman rekent zich ondanks het recente succes niet rijk, aangezien Go Ahead-spits Marnix Kolder volgens hem lastiger te verdedigen is dan PSV'er Jürgen Locadia.

"Kolder is zo'n fysiek type dat de bal heel goed afschermt. Hij is lastig van de bal te krijgen. Go Ahead kan daardoor door voetballen. Een loper als Locadia is makkelijker te verdedigen", zegt Koeman in gesprek met het Brabants Dagblad. De oefenmeester is sowieso wel onder de indruk van Go Ahead, dat eerder dit seizoen met 1-4 won in Waalwijk. "Daar was toen weinig aan te doen. Maar inmiddels hebben tegen onder meer PSV laten zien hoe het wel moet."

Ondanks de winst op PSV verkeert RKC nog wel in degradatienood. Go Ahead is één van de (vele) concurrenten. De achterstand op de Deventer club bedraagt twee punten en dus is Koeman gebrand op een driepunter in de Adelaarshorst. "Natuurlijk blijven de bonuspunten van PSV staan. Maar het zou lekker zijn als we ook eens zo'n wedstrijd konden winnen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd