Janssen denkt aan stoppen: "Motivatie naar nulgrens"

Ger
4 februari 2014, 11:06

Het is zeer de vraag of Theo Janssen zal terugkeren in het betaald voetbal. De middenvelder van Vitesse heeft vorige week een streep moeten zetten door zijn seizoen. De van een zware knieblessure herstellende routinier liep nieuwe schade op aan hetzelfde gewricht. Afgelopen maandag volgde een operatie.

"Op dit moment is mijn motivatie naar een absolute nulgrens gezakt", geeft de 32-jarige Janssen toe tegen Voetbal International. "Mijn focus lag op de laatste zes wedstrijden die ik nog kon spelen. Die hoop is nu definitief weg. Waarom zou ik me nu uit de naad trainen voor dit seizoen? Ik wilde aan iedereen laten zien dat ik snel én fit kan terugkeren. Iedereen zei: dat lukt hem niet. Ik wilde me bewijzen. Nu moet ik een nieuwe motivatie zien te vinden."

"Wat het betekent voor mijn toekomst? Volgende week ga ik weer met de directie zitten", geeft de middenvelder aan. "Daar zal ook ten sprake komen wat ik volgend seizoen precies ga doen. Of ik als speler verderga of in een andere rol. Daar ga ik nu nog rustig een weekje over nadenken."

Janssen doet de verhalen over een te snelle rentree op het trainingsveld af als onzin. "Het is brute pech. We hebben tests gedaan, mijn rechterbeen was misschien nog wel sterker dan mijn linker. Dat ik te vroeg ben begonnen, is bullshit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen