Vela wijst Mexicaanse bond opnieuw de deur

Ger
4 februari 2014, 09:53

Carlos Vela laat het komende WK aan zich voorbij gaan. De 24-jarige aanvaller van Real Sociedad (foto, links) voelt zich niet klaar voor een rentree in de nationale ploeg van Mexico. Hij speelde in 2011 zijn laatste interland.

"Vela heeft ons laten weten dat hij op mentaal en emotioneel vlak niet honderd procent klaar is voor een terugkeer", aldus de Mexicaanse voetbalbond. Bondscoach Miguel Herrera en teammanager Hector Gonzalez Inarritu spraken maandag met de aanvaller over zijn eventuele beschikbaarheid voor het nationale elftal. Vela heeft 35 caps achter zijn naam, waarin hij goed was voor negen doelpunten. Na de Gold Cup van 2011 besloot de oud-speler van Arsenal een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten vanwege een ruzie met de toenmalige keuzeheer Jose Manuel de la Torre. Achter die beslissing staat hij dus nog steeds.

Mexico begint de mondiale eindronde in Brazilië op 13 juni met een wedstrijd tegen Kameroen. De andere opponenten in de groepsfase zijn het gastland en Kroatië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen