Velthuizen is stellig: "Doel blijft onveranderd"

3 februari 2014, 21:00

Hoewel Vitesse volop meedoet om de titel in de eredivisie, beschouwt doelman Piet Velthuizen het seizoen als geslaagd bij een klassering bij de eerste vijf. "Het zou toch vreemd zijn dat nu om te gooien? We houden vast aan het doel dat is afgesproken", aldus Velthuizen tegenover Omroep Gelderland.

Vitesse is in de competitie al 12 wedstrijden zonder nederlaag. "Dat geeft veel vertrouwen. We hebben een bepaalde stijl en filosofie en staan er niet voor niks hartstikke goed voor."

Vrijdag verspeelden de Arnhemmers punten in de uitwedstrijd bij Feyenoord. Velthuizen baalt nog altijd van het gelijke spel in De Kuip. "De 1-0 die zij maken, was onverdiend. Het is jammer dat wij het niet afgestraft hebben met meer goals."

De keeper heeft echter geen tijd om bij de pakken neer te zetten. Dinsdag staat alweer een ontmoeting met AZ op het programma. De Alkmaarders maakten zaterdag indruk tegen FC Groningen (3-0 overwinning), maar Velthuizen is zelfverzekerd. "We zullen morgen wel zien of ze echt goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen