Erwin Koeman: "Gebrek aan kwaliteit bij PSV"

3 februari 2014, 12:50

RKC Waalwijk stuntte zondagmiddag door PSV in eigen huis met 2-0 te verslaan. Het was voor de Eindhovense club alweer de derde nederlaag op rij bij de laaggeklasseerde provinciegenoot. RKC-trainer Erwin Koeman voorspelt een zware tweede seizoenshelft voor PSV.

"Ik denk dat PSV het dit seizoen enorm moeilijk blijft houden", zei Koeman tegen De Telegraaf. "Willen ze hoger gaan eindigen dan zullen ze tien wedstrijden op rij ongeslagen moeten blijven en dat gaat deze ploeg niet lukken", denkt de oefenmeester. "Je moet van je af kunnen bijten en PSV heeft te weinig spelers die dat kunnen, deels door leeftijd en gebrek aan ervaring, maar ook door een gebrek aan kwaliteit, zelfs voor de top van Nederland."

Koeman beseft dat het niet normaal is dat RKC drie keer op rij PSV verslaat. "Het zegt wel iets dat PSV hier nu voor het derde jaar op rij heeft verloren. Dat mag een club als PSV natuurlijk niet overkomen." Bij RKC was Evander Sno met twee treffers de gevierde man. "PSV mocht willen dat hij daar op het middenveld zou staan", aldus Koeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen