Erwin Koeman: "Een absolute topprestatie geleverd"

2 februari 2014, 21:33

PSV had het zondagmiddag traditioneel lastig in Waalwijk. Twee doelpunten van Evander Sno waren de Eindhovenaren te machtig. Zodoende verloor PSV voor het derde opeenvolgende jaar op Waalwijkse bodem. RKC-coach Erwin Koeman was na afloop zeer trots op de prestatie van zijn ploeg.

"We zijn vandaag gestart met een aantal andere jongens", geeft Koeman aan op het digitale thuis van de Eindhovense club. "Ze hebben allemaal een enorme strijdlust aan de dag gelegd. Mede daardoor had PSV moeite om tot kansen te komen. Iedereen was bereid om elkaar te helpen", aldus de keuzeheer van de Waalwijkers, die de rode lantaarn weer aan ADO Den Haag gaf. RKC klimt dankzij de zege zelfs naar de veertiende plaats in de Eredivisie.

Hoewel de uitslag absoluut in het voordeel van RKC pleit, beseft Koeman dat zijn ploeg het op bepaalde momenten zeer lastig had: "Dat we werden teruggedrongen door PSV is niet zo vreemd. Desondanks komen we op een mooi moment voor, je ziet dat het een flinke boost geeft. Al met al vind ik dat wij een absolute topprestatie hebben geleverd. Ik geef daarom graag een groot compliment aan mijn spelers."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen