RKC met 2-0 te sterk voor onmachtig PSV

2 februari 2014, 18:27   Bijgewerkt: 2 februari 2014, 18:35

Het is PSV niet gelukt om punten te pakken bij RKC, dat voorafgaand aan de wedstrijd op de laatste plaats van de Eredivisie stond. De ploeg van coach Phillip Cocu speelde in een te laag tempo en werd nauwelijks echt gevaarlijk. RKC was dat wel en scoorde twee keer. Evander Sno was de grote man in Waalwijk. Hij maakte beide treffers voor de thuisploeg.

Ondanks de goede voornemens liet PSV weinig zien in de eerste helft. Depay was af en toe gevaarlijk, maar de bezoekers maakten het RKC nooit echt moeilijk. Aan de andere kant kon RKC er af en toe goed uitkomen, maar doelman Jeroen Zoet stond net als vorige week sterk te keepen.

PSV probeerde na de hervatting weer de aanval te zoeken, maar al vrij snel kreeg RKC de grootste kans van de wedstrijd. Sno stond helemaal vrij en maakte goed gebruik van de ruimte. Na een knappe actie stond hij oog in oog met Zoet en Sno rondde het goed af.

RKC heeft dankzij de overwinning wat meer lucht, voor PSV is het de zoveelste bevestiging dat de ploeg niet goed draait. Cocu heeft nu de taak om zijn spelers weer snel op te laden, want woensdag staat in Leeuwarden alweer de volgende lastige uitwedstrijd op het programma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen