Bankzitter Kwakman: "Bij Lurling gezien hoe het niet moet"

31 januari 2014, 15:34

Kees Kwakman werd afgelopen weekend tegen PEC Zwolle gepasseerd door trainer Nebojsa Gudelj, en dat deed pijn bij bij de Volendammer. De ervaren speler lijkt na Anthony Lurling de tweede veteraan te worden die door de NAC-trainer geslachtofferd wordt.

"Je weet nooit hoe het loopt", zegt Kwakman tegen Omroep Brabant. "Maar op dit moment denk ik niet dat de trainer snel zal veranderen. Ik lig er nu gewoon uit. Ik vind het een beetje een raar verhaal hoe ik er uit ben gehaald. Dat doet me nog het meeste pijn. Natuurlijk heb ik ook fouten gemaakt, net als iedereen. Uiteindelijk ben ik geslachtofferd voor iets waar ik niet alleen schuldig aan ben. Dat moet je accepteren, maar ik heb daar wat meer moeite mee", aldus de dertigjarige.

"Ik zit nu in een situatie bij NAC waar ik teleurgesteld over ben en die ik ook niet verwacht had. Dat is flink aangekomen bij mij. Ik heb me in ieder geval rustiger gehouden dan Anthony. Ik heb daar gezien hoe het niet moet. Ik heb het binnenkamers geuit", besluit de verdediger, die vandaag in verband werd gebracht met een overstap naar FC Utrecht. "We hebben er contact over gehad. Er is iets gaande. Ik schat de kans hoger in dat het niet doorgaat. Het is in ieder geval niet iets wat ik voor ogen had toen ik terugkwam bij NAC. Het maakt me wel een beetje sip."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen