Slagvaardig FC Utrecht heeft ook Dorda binnen

31 januari 2014, 14:05

En dat is vier. Na Mathieu Delpierre, Fernando Quesada Gallardo en Danny Koevermans heeft FC Utrecht ook de komst van Christian Dorda afgerond. De vleugelverdediger komt over van Heracles Almelo, waar zijn contract komende zomer afloopt, en tekent in de Galgenwaard een verbintenis voor anderhalf jaar.

"Christian was niet tevreden met de rol die hij dit seizoen bij ons had", zegt Nico-Jan Hoogma, de algemeen directeur van Heracles Almelo, op de clubsite over het vertrek van de 25-jarige linksbenige verdediger. "Hij moest Jason Davidson voor zich dulden en wilde graag weer aan het spelen komen. Die speelminuten verwacht hij in Utrecht te krijgen. Wij wensen Christian alle succes toe, want hij is een uitstekende prof en een goede kerel. Wij kunnen deze transfer binnen onze huidige selectie opvangen, dus we gaan niemand meer halen."

Edwin de Kruijff, Manager Spelerszaken & Scouting van FC Utrecht, is blij met de komst van Dorda. "Christian biedt ons defensief extra opties. Als linkervleugelverdediger heeft hij veel diepgang in zijn spel. Hij is snel, wendbaar en technisch vaardig." In het verleden speelde Dorda voor Borussia Mönchengladbach en SpVgg Greuther Fürth. In de zomer van 2012 kwam hij naar Heracles, waarvoor hij 31 officiële wedstrijden speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen