Van Nieff niet blij met FC Groningen: "Wilde niet weg"

31 januari 2014, 10:01

Hij lag op koers om met FC Dordrecht kampioen van de Jupiler League te worden, maar Yoëll van Nieff is ineens geen speler van de Zuid-Hollandse club meer. De verdediger is door FC Groningen, dat hem voor één jaar verhuurd had, per direct teruggehaald. En daar is hij niet blij mee, zegt Van Nieff op de site van FC Dordrecht.

"Ik wil helemaal niet weg. Ik ben nog niet klaar in Dordrecht en nog lang niet uitgeleerd. Ik heb voor een jaar getekend met de bedoeling om het vol te maken", zegt Van Nieff, dit seizoen al negen keer trefzeker voor FC Dordrecht. "FC Dordrecht is echt een mooie club, ik voel me hier thuis en heb het van begin af aan enorm naar mijn zin gehad. Joh, ik ben van deze club gaan houden. Ik had het hier graag af willen maken, vooral nu het zo goed gaat. We hebben een geweldig jaar met z'n allen en er zit iets moois aan te komen in Dordt."

FC Groningen heeft Van Nieff teruggehaald om het vertrek van de verdedigers William Ekong (verhuurd aan FC Dordrecht) en Timo Letschert (contractontbinding) op te vangen. "Met name vanwege zijn sterke spel van de laatste maanden en enkele mutaties binnen onze selectie is Van Nieff voor ons de gewenste directe versterking. Wij realiseren ons dat het terughalen van Van Nieff voor FC Dordrecht vervelend is, maar wij handelen naar onze mogelijkheden en volgens contractuele afspraken", stelde Groningen-directeur Henk Veldmate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen