Koevermans: "Kan ook als invaller van waarde zijn"

31 januari 2014, 10:05

Danny Koevermans traint sinds gisteren (donderdag) mee bij FC Utrecht. De ploeg van trainer Jan Wouters kent veel blessureleed, en dus zou de ervaren spits mogelijk een versterking kunnen zijn. Koevermans zelf, clubloos na een avontuur bij Toronto FC, denkt dat hij het team kan helpen.

Op de vraag in AD Sportwereld of hij van waarde kan zijn voor FC Utrecht, antwoordt de 35-jarige spits bevestigend. "Of ik hier uiteindelijk een contract ga tekenen, moet nog blijken, maar ik denk van wel. Ik hoef ook niet per se elke wedstrijd in de basis te starten. Ik kan ook als invaller van waarde zijn voor deze club."

De spits verliet Nederland in 2011. Koevermans had toen zijn buik vol van het voetbal in zijn vaderland. "Op het moment toen ik vertrok wel. Maar je moet ook weer een keer terug, hè. Mijn contract bij FC Toronto was afgelopen en dan moet je een keuze maken. Ik wilde nog doorgaan want ik ben nog niet klaar met het profvoetbal. Ik zou mijn carrière nog mooi willen afsluiten. Dan is het hopen dat er iets komt", besluit de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen