'FC Utrecht test Koevermans en strikt verdediger Wolf'

30 januari 2014, 08:05

FC Utrecht waagt een ultieme poging om de selectie, vlak voor het sluiten van de transfermarkt, van een kwaliteitsinjectie te voorzien. De ploeg uit de Domstad is dichtbij een akkoord met Andreas Wolf, meldt De Telegraaf. De 31-jarige verdediger staat momenteel onder contract bij AS Monaco.

Volgens de krant meldt Wolf zich vandaag (donderdag) in de Galgenwaard. De ervaren verdediger, die zo'n 400.000 euro moest kosten, speelde in het verleden voor Werder Bremen en 1.FC Nürnberg. Als de transfer snel wordt afgerond, kan de Duitser mogelijk zondag al meedoen in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Naast Wolf komt ook Danny Koevermans naar FC Utrecht. De spits gaat meetrainen, weet het Eindhovens Dagblad. De oud-spits van Sparta, PSV en AZ zit zonder club en hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij FC Eindhoven. Zijn contract bij het Canadese Toronto FC liep aan het eind van vorig jaar af. Naast Koevermans zou ook Nacer Barazite, evenals Wolf speler van AS Monaco, op het lijstje van FC Utrecht staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen